Persoonlijk loopschema

Veel lopers gaan wekelijks zelfstandig op pad en lopen hun vaste rondjes. Mits je niet te snel opbouwt, zal je zeker in het begin flinke vooruitgang boeken. Na een tijdje is je lichaam echter gewend aan het hardlopen en prikkel je het lichaam niet meer om vooruitgang te boeken. Hierdoor merk je bij  trainingen en/of wedstrijden dat je geen vooruitgang meer boekt.

Dé oplossing
Een gestructureerde opbouw en gevarieerd trainen zijn hiervoor dé oplossing. Een schema dat speciaal voor jou op maat gemaakt wordt zorgt ervoor dat je wél vooruitgang boekt en je gewenste doel gaat halen.
Daarnaast zul je af en toe verrast worden door de gevarieerde trainingen waardoor je benen uitgedaagd worden!

Aan de slag
Stap 1: Om een zo goed mogelijk trainingsplan te maken, starten we met een vragenlijst over je hardloopgeschiedenis, je blessureverleden én je hardloopdoel.  Deze vragenlijst vind je bij het aanmeldformulier op de Tarieven pagina.

Stap 2: Na je aanmelding, neemt Pierre contact met je op voor een telefonische afspraak.

Stap 3: Tijdens deze afspraak  maken we kennis met elkaar en nemen we de vragenlijst door. Op verzoek van de loper kan dit  - naast een persoonlijk loopschema - ook leiden tot een afspraak voor een Personal Runningsessie om samen naar je loophouding en -techniek te kijken.

Stap 4: Pierre maakt je eerste trainingsschema voor de komende 4 weken. Deze ontvang je in je mail met uitleg. Tevens kun je hem vanaf dat moment appen waar hij binnen 24 uur op je vragen of feedback zal reageren.

Stap 5: Tijdens de trainingsweken volgt Pierre je trainingen en vorderingen via de platformen Strava en/of Garmin connect.

Stap 6: Aan het einde van het eerste schema, hebben we contact over de eerste weken, je plannen voor de komende maand en ontvang je tijdig je volgende schema op weg naar je doel.

Stap 7: Vanaf nu gaat de begeleiding  opnieuw verder zoals vanaf stap 4 omschreven.

Is dit wat je zoekt, bekijk dan gerust de Tarieven en schrijf jezelf in!