Samenwerkingen

Samen sta je sterker en dat geldt ook voor Runnercoachpierre. Door de onderstaande samenwerkingen met stuk voor stuk experts op hun eigen vakgebied, kunnen we snel schakelen en jou als loper voorzien van goede 'preferred partners' waar we je graag naar doorverwijzen. Daarnaast zijn er voor de lopers van Runnercoachpierre verschillende voordelen zoals kortingscodes waarvan gebruik gemaakt kan worden!

 

PK Runningshop

PK Runningshop is al ruim 30 jaar de toonaangevende hardloopspeciaalzaak en wandelspecialist van Nederland.  Ze zijn gevestigd in de Betuwe aan de Dalwagen 43 te Dodewaard.
Ze staan vooral bekend om de goede service en persoonlijk en deskundig advies. Hardloop-, trail- en wandelschoenen worden altijd op een zeer deskundige manier (gratis) aangemeten. Alle adviseurs zijn ervaren hardlopers of wandelaars, zodat ze jou als hardloper of wandelaar het beste advies kunnen geven. 
De persoonlijke begeleiding van hardlopers waarmee lopers echt geholpen worden, bleek de verbindende factor tussen PK Runningshop en Runnercoachpierre.

Lopers van Runnercoachpierre ontvangen een mooie korting op hardloopschoenen bij PK Runningshop. zie ook www.pkrun.nl 

Wielervoeding.nl
Ben je als duursporter op zoek naar sportvoeding voor, tijdens en/of na je sportactiviteit dan biedt www.wielervoeding.nl een breed assortiment aan tegen scherpe prijzen. Daarnaast kun je ook bij hen terecht voor voedingssupplementen, sportverzorgingsproducten, sportkleding en voedingsadvies. 
Lopers van Runnercoachpierre ontvangen middels een kortingscode 10% korting op het hele assortiment.

PREFERRED PARTNERS

FysioR in Beneden-Leeuwen en Druten

Niets vervelender dan niet kunnen hardlopen door een blessure. Bij Fysio-R bieden ze uitgebreide behandelingsmogelijkheden om weer snel 'op de been' te zijn!
Zie voor meer info www.fysio-r.nl 

Movepodotherapie in Druten

Ervaar je problemen met je voeten of je (loop-)houding, neem dan gerust contact op met Move Podotherapie.
Bekijk de mogelijkheden op www.movepodotherapie.nl