Ervaringen van anderen

Minneke Kuin

Een aantal jaren geleden heb ik Pierre gevraagd een schema voor mij te maken in aanloop naar een marathon (ik weet niet meer welke, denk Rotterdam…) omdat ik de schema’s die hij voor een vriendin van mij maakte erg leuk vond qua afwisseling en sindsdien kan ik niet meer zonder!

Ik loop dus denk ik al zeker 4 jaar alleen nog maar met zijn schema’s (op blessure periodes na) en vind het heel fijn dat ik nooit meer hoef na te denken wat voor training ik ga doen en bovendien motiveert het me ook om naar nieuwe doelen (marathons, pr’s op korte afstanden) toe te trainen. Inmiddels heb mijn tijd op de marathon met meer dan 20 minuten verbeterd!

Het is duidelijk dat er bij het maken van de schema’s die ik maandelijks krijg, goed gekeken is naar wat ik kan/zou moeten kunnen. Soms zie ik een training met tempo’s dat ik denk “dat haal ik nooit” maar het lukt (bijna) altijd. Ook de afwisseling in de trainingen vind ik heel fijn, het is in al die jaren nog nooit voortgekomen dat het saai werd of dat ik uitdaging mistte.

En als ik wel iets mis of ik denk dat er iets niet haalbaar is ivm mijn werkschema’s of andere drukte thuis kan ik altijd Pierre even een
bericht sturen en komt hij met een goed alternatief. Mooi dat begeleiding op afstand toch zo persoonlijk kan aanvoelen!

Leon Janssen

Mijn naam is Leon Janssen, ik ben 47 jaar en mijn passie en sport is hardlopen dit doe ik al 20 jaar.

De eerste jaren waren een beetje doelloos alleen mijn conditie op pijl houden maar ik wilde meer. Eerst de 5 km ,10 km, 15 km en de halve marathon en drie keer de marathon gelopen .

Ik wilde nieuwe doelen stellen en ik heb aan Pierre de vraag gesteld of hij voor mij een trainingsschema wilde maken voor de halve marathon in Venlo en dan rond de tijd van 1.45 uur. Pierre zei 'echt niet we gaan een trainingsschema maken onder de 1.40 uur' dit moest ik makkelijk kunnen volgens hem .

Ik had mijn bedenkingen maar ik heb een schema van 6 weken gevolgd en daar zaten een paar pittige trainingen bij waaronder de Yasso 800 .

Ik heb alle trainingen netjes gevolgd en dit was goed te merken aan mijn hartslag deze bleef mooi laag zodat mijn lichaam niet snel vermoeid raakte.

Nu heb ik de halve marathon met succes gelopen met de eindtijd op 1.39.09 dus een trotse loper en een trotse coach.

Ik raad iedereen aan die beter wil gaan lopen om Runnercoachpierre in te schakelen! Hij maakt mooie schema's waar je alleen maar beter van wordt en waarbij je jezelf scherp houdt. Pierre ga zo door!

Nelleke Bok

Al jaren ontvang ik maandelijks een persoonlijk hardloopschema in mijn mailbox, samengesteld door Runnercoachpierre.


De schema's zijn afwisselend, uitdagend of rustig indien nodig en nooit saai. De schema's zijn afgestemd op mijn ervaring, wens, fitheid en doelen.
Ik ben er iedere keer weer super blij mee; iemand die meedenkt en voor mij puzzelt.  

 

Tevens heb ik met de schema's van Pierre al heel wat doelen bereikt; van herstellen na een blessure tot korte snellere afstanden en marathons. Aanrader!

Niki Tromp

Al jaren laat ik me begeleiden door Runnercoachpierre via op maat gemaakte hardloopschema's, personal running sessies en sinds een tijdje ben ik ook lid van de loopgroep.

Ik heb hierdoor al vele mooie doelen behaald, bijvoorbeeld een pr op de 10 kilometer van 58.53 en het finishen en volop genieten van en tijdens mijn eerste halve marathon.

Pierre is een ervaren, deskundige en flexibele trainer die met je meedenkt en altijd voor je klaarstaat. Ben je ziek geweest of moet de training om een andere reden worden aangepast dan denkt hij met me mee en zorgt ervoor dat mijn schema zodanig wordt aangepast dat ik weer verder kan.


Ik raad Runnercoachpierre dan ook ten zeerste aan voor iedere hardloper of je nou net begint of al jaren loopt, de begeleiding is super waardevol en heeft van mij een betere hardloper gemaakt.